Nou sistema 3DKey



Mottura presenta el nou pany inexpugnable que unifica el millor de la clau de cilindre europeu i la clau de gorges que evita qualsevol tipus de temptativa.

PANY 3D KEY, UNA OPCIÓ DE QUALITAT.

És un pany que desconcerta tant a serrallers com a lladres, és un model de tres dimensions que només ofereix la marca Mottura
La seva principal qualitat és que combina els avantatges dels panys de pompa o de gorges amb el versàtil que pot arribar a ser el cilindre europeu.
Cal destacar que des de fa temps aquesta marca va decidir millorar el sistema registrat per la marca Fichet, van crear, van desenvolupar i van fabricar el millor pany de pestells de el mercat de la serralleria.


CARACTERÍSTIQUES DE LA PANY 3D KEY Mottura

sistemes d'engranatges dentat de Caero i amb alts nivells de resistència enfront de qualsevol atac.
Disposa d'una placa de manganès en la part externa del pany, el cual imposisibilita l'atac per mitjà de trepants
Cal estar atents a no deixar la clau per la part interna de l'immoble, ja que no posseeix doble embragatge, així que cal evitar descuits ja que després serà molt difícil aconseguir l'obertura de la porta.
El sistema de combinacions d'aquesta clau permet la creació de més de deu bilions de combinacions, xifrant la clau per tres costats de la seva cara interposada.
La clau només es pot elaborar a la fàbrica oficial de Mottura, és a dir a Itàlia, és per això que cap lladre podrà aconseguir el mètode de l'ganzuado si no posseeix la clau original.
Recordeu que la seguretat i la resistència de la seva porta dependrà del pany instal·lat, per això li recomanem els panys Mottura, són la millor opció.