L´ importància dels panys de seguretat

 L´ importància dels panys de seguretat

En els últims anys els panys de seguretat han cobrat moltíssima importància, pel fet que cada vegada hi ha més robatoris i els lladres estan a la diana de les últimes tècniques per accedir a les nostres llars i negocis. Igualment les empreses de seguretat cada dia innoven més en els panys de seguretat per poder frenar els lladres i que ens sentim més segurs i així garantir que cap tercer no autoritzat accedeixi a la nostra llar o negoci.

És aquí on cobra importància el fet de comptar amb un bon pany de seguretat, per permetre'ns viure més tranquils.

Panys de seguretat per a portes blindades

És habitual, per seguretat, reforçar les portes blindades amb panys de seguretat. És una manera de protegir més, d'impedir en major mesura que et entrin, per la qual cosa és una opció interessant a considerar sobretot en aquests casos en què es tenen molts béns o coses de valor.

En aquest cas,el millor pany de seguretat per a una porta blindada és el pany multipunt. Compten amb des de 3 a 5 punts d'ancoratge i casen molt bé per aquest tipus de porta,

a més estan situats a la zona lateral, superior i inferior, de manera que és una de les millors opcions i resistents.

Quin és el millor pany de seguretat

En el cas que et estiguis preguntant quin és el millor pany de seguretat, dir-te que hi ha moltes opcions que pots considerar. No obstant això, és important tenir en compte que no hi ha un pany que sigui impossible d'obrir. Una de les ultimes novetats en panys són els  invisibles, el pany queda ocult des de l'exterior i quan el lladre intenta forçar la porta, aquest pany li ho impedeix. En canvi el que està demostrat és que el factor dissuasori funciona, és a dir, el lladre ha de veure que la porta s'està protegint amb un pany d'alta seguretat, és el primer senyal que els tira cap enrere. 

Si tenim en compte que, segons fonts de la Policia, més de l'80% dels robatoris que es produeixen forçant la porta és per mitjà de sistema bumping, el que hem de buscar és un pany que tingui un bon sistema antibumping. Al mercat trobes uns panys d'última generació que en un mateix bombí uneixen moltes qualitats, que són antibumping, antirossinyol, amb escuts anti-trepant, anti-torsió i extracció, fins i tot  aquests detecten qualsevol intrusió o fins i tot intent de còpia de la clau , t'avisen amb sms al teu mòbil, amb alarma, sense cap sobre cost per a l'usuari. són panys que es col·loquen en qualsevol porta o finestra. Pel que podràs estar més tranquil a casa teva o lloc de treball, ja que estarà reforçada i pràcticament et garanteixes que res passarà 

Tipus de panys de seguretat

Panys tubulars: compten amb sistemes monobloc, és a dir, un picaport i un pany que s'uneixen per un mateix mecanisme. Té també un botó que permet obrir o tancar la porta des de l'interior. És un tipus de pany molt convencional i popular, pel que estan molt presents en tot tipus de portes. A més, és resistent i econòmic.

Panys encastats: és considerada com la millor opció per a les portes cuirassades. Funcionen per mitjà d'un mecanisme que permet l'obertura a través d'una maneta que està a l'interior i que fa girar el pestell. És un tipus de pany resistent i es bloqueja tot i que no es tanqui amb clau.

Panys sobreposats: són ideals per a portes exteriors com terrasses i jardins ... tot i que són còmodes i ideals per a portes fines de menys de 4 cm, cal dir que es poden forçar amb facilitat (sempre que se sàpiga com fer-ho).

Panys cilíndrics: es tracta d'un tipus de pany molt utilitzat en exteriors. Vénen amb un barret fort en forma de cilindre, que és el lloc en el qual es fica la clau i que impedeix que es forci amb facilitat. El trobem habitualment en portes d'habitatges, oficines, comerços, etc.

Panys multipunt: compten amb diversos punts d'ancoratge (entre 3 i 5). Es recomana el seu ús en portes blindades o de fusta massissa.

Tot i que hi ha altres tipus de panys de seguretat, aquests són possiblement els principals i més habituals.

Així que recorda, si vols que procedim a la instal·lació de panys de seguretat a casa teva o treball perquè et sentis més segur, no dubtis en contactar amb nosaltres perquè et oferirem tot tipus d'informació sense compromís.