AVÍS PER ALS VEÏNS DE POBLE SEC

Empreses de multiservei”, estan repartint publicitat a les finques(Comunitats de veïns)

Retira la publicitat immediatament ja que és fàcil caure a l'estafa . No tenen ubicació física (sempre donen una adreça diferent al client) i es neguen a lliurar factura, et demanen 5 vegades més el que val el servei i el material

si truques a una d'aquestes empreses assegura't.

És important conèixer la seva adreça física

Sol·licitar un pressupost

Exigir un preu tancat per avançat

JA SÓN MOLTES LES PERSONES ESTAFADES AL BARRI!!

Com detectar les estafes dels serveis 24 hores

Avui dia pràcticament qualsevol servei es pot sol·licitar a qualsevol hora del dia i els 365 dies de l'any

Internet és el canal més utilitzat per requerir aquests serveis, i molt especialment els de serrallers . Es recorre a la xarxa i als cercadors per donar solució al problema com més aviat millor. Però els estafadors i falsos professionals, saben això perfectament, i utilitzen els mètodes necessaris per sortir als primers llocs en els cercadors. Tot i que els costi diners els és rendible aparèixer en llocs destacats i rebre les trucades dels interessats. Un cop això hagi succeït brinden els seus serveis cobrant grans quantitats de diners, i en molts casos sense solucionar el problema de manera efectiva.

Per eludir aquestes empreses en situació "al·legal" que ens puguin causar problemes, hem d'anar amb compte amb els telèfons que trobem en adhesius adherits a bústies, portals, canonades, etc. A més, ha de ser motiu d'alerta que el professional en qüestió no informi del preu o que presenti reticències quan us demanem un pressupost per a l'arranjament.

Perdem les claus de casa nostra, de l'empresa o tanquem la porta deixant-les per dins,  i en aquest instant necessitem que algú ens solucioni el problema com més aviat millor i truquem al primer telèfon que trobem, doncs actualment hi ha moltes empreses que presten aquests serveis 24 hores.

Exigeix ​​sempre factura oficial, perquè el més normal és que no estiguin en regla, per la qual cosa no ens facilitaran una factura oficial, quedant-nos sense cap mena de garantia per poder exigir en cas que el treball no s'hagi efectuat correctament.

Si quan busquem informació sobre una empresa de serralleria  aquesta ens ofereix més serveis, que els tradicionals d'urgències com pot ser en el cas de les serrallers la instal·lació de portes, de finestres, instal·lació de serveis de seguretat entre molts altres, aquest és un punt a favor nostre per considerar-la una empresa fiable.

Pressupost per avançat i sense compromís

Sol·licita sempre un pressupost, si ho sol·licitem ha d'oferir-lo sense cap compromís. El client té el dret de saber què li costa un servei. Pot ser que el pressupost no sigui tancat, on una quantitat queda pendent que el professional pugui examinar in situ la feina que ha de fer, però aquesta no hauria de variar gaire i estar totalment justificada. A més, sempre és a les nostres mans l'opció de rebutjar el servei si ens sembla massa car.

Una recomanació molt important és no abonar la feina fins que aquesta hagi estat realitzada correctament.