Instal·lació de sistemes de seguretat durant les vacances

Instal·lació de sistemes de seguretat 

durant les vacances

L'estiu ja és aquí!

I són molts els que ja estan viatjant o planejant les vacances, visitar parents i amics, viatjar a les segones residències, anar a la platja, a la muntanya… són activitats que ens encanten, però sempre és millor estar en completa tranquil·litat quan deixem la casa sola.

Per assegurar-nos gaudir al màxim d'aquests moments de vacances i dels nostres, hem de mantenir protegida la nostra llar i evitar possibles incidències. Com? A més de recomanar-te unes mesures de seguretat bàsiques, a Serralleria Poble Sec posem a la teva disposició el nostre servei de manyà urgent 24 hores, amb el qual solucionar qualsevol imprevist.

Aposta pels panys de seguretat

Els panys de seguretat, com la pròpia paraula indica estan dissenyats especialment per a una major protecció de la llar. A diferència dels panys corrents, aquests són un 90% més resistents i indestructibles, gràcies al seu disseny i els components, els panys de seguretat resistiran qualsevol violació o atac a la teva propietat.

És molt important que no se'ns oblidin els aspectes essencials abans d'anar-nos de vacances, encara que no hi hagi cap incident o problema, cal comprovar les diferents zones d'accés i els panys, per mantenir la teva llar fora de perill i protegit durant la temporada que estiguis fora.

Per a aquests casos trobaràs innombrables sistemes de seguretat així com portes infranquejables, tals com portes blindades, Panys i forrellats de seguretat antibumping, escuts magnètics...

 Sigui el que sigui el que necessites per al teu habitatge, a Serralleria Poble Sec t'ajudem a aconseguir-ho brindant-te un assessorament totalment personalitzat i gratuït.

Si necessites més informació sobre els nostres sistemes de seguretat no dubtis a contactar amb nosaltres, estarem encantats de poder ajudar-te i resoldre els teus dubtes.

Tots els robatoris tenen lloc quan la majoria de famílies se'n van de vacances, sobretot a l'estiu i nadal. S'obliden de prendre les mesures necessàries per evitar que els lladres entrin a casa seva. Des de Serralleria Poble Sec et donem 10 consells per fer de la teva llar un lloc més segur, tant si ets dins com si estàs absent.

1º- Assegureu-vos d'haver tancat totes les portes i finestres, i abans de sortir comprova 2 vegades si has tancat tots els accessos des de fora a casa teva, sobretot portes i finestres.

    2º- Mai pengis les claus de casa o del cotxe a prop de les portes o finestres, perquè poden ser agafades per algú de l'exterior simplement donant un cop al vidre.

    3º- Informa a algun veí de confiança que estaràs fora de casa per un temps. Perquè puguin cuidar de casa teva mentre tu estàs absent (recollir el correu, etc..), així els lladres no s'adonaran que la llar està deshabitada

    4t- Mai deixis les claus de casa dins del teu cotxe ja que si algú roba el teu cotxe, veurà pels documents que hi ha dins o pel G.P.S , on vius i podrà anar a robar a casa teva, abans que te n'adonis.

    5º- No amagues claus fora de casa; moltes persones tenen amagades una clau de recanvi, en algun lloc fora de casa en algun accessori d'ocultació (catifes, gerros, etc....). Però recorda una cosa !!, igual que tu coneixes aquests accessoris, els lladres també els coneixen, i no els serà difícil veure'ls i localitzar-los. L'ideal és deixar la clau a algun veí de confiança oa algun lloc segur.

    6è- Instal·la una alarma.

    7º- No comentis els teus plans de vacances amb desconeguts o per les xarxes socials. No és una bona idea publicar per facebook o twitter els teus plans. Assegureu-vos també que els vostres fills no informen de la vostra absència ni aporten dades personals per les xarxes socials.

    8º- No deixis objectes de valor a la vista, guarda'ls en un lloc segur; com a claus, talonaris, targetes, claus banc online, etc... El millor lloc és una caixa de seguretat o caixa forta.

    9è-Desconecta els electrodomèstics o aparells elèctrics que no estiguin en ús; televisió, carregadors de telèfon, etc.. . No només estalvies energia sinó que evitaràs risc d'incendi per un problema elèctric.

    10è Finalment tanca el pas d'aigua i gas, ja que es pot trencar una canonada. Així que sinó vols que el veí et truqui en plenes vacances per un trencament de canonades. Tanca-les !!!